• Follow Facebook
 • Follow twitter
 • follow linkedin

SPIROTRAP MB3 VUILAFSCHEIDER VOOR CV-INSTALLATIES

Heeft u een nieuwe CV ketel bij ons gekocht? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar. klik op het plaatje voor een filmpje.


 Prijs voor de vuilafscheider is € 145,-. De investering heeft u dus binnen 2 - 4 jaar terugverdiend. De vuilafscheider kan uitsluitend worden aangeschaft bij het kopen of leasen van een nieuwe cv-ketel. 
 De vuilafscheider is samen met de ontluchter van Sripotech te bestellen. Dan betaalt u maar € 245,- i.p.v. € 280,- en bespaart u op deze onderdelen wel tot € 100,- per jaar aan energiekosten!  

 Kies nu een nieuwe cv-ketel en bestel gelijk de vuilafscheider en automatische ontluchter.

 Voordelen vuilafscheider

 • Tot € 60,- per jaar besparen door minder gasverbruik 
 • Minder storingen en uitval 
 • Meer warmtecomfort
 • Bescherming van kostbare onderdelen
 • 20 jaar Spirotech garantie
 • Aanbevolen door alle cv-ketelfabrikanten en Vereniging Eigen Huis

 SPIROVENT AUTOMATISCHE ONTLUCHTER VOOR CV-INSTALLATIES

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel kunt u optioneel een automatische ontluchter aanschaffen. De SpiroVent RV2 ontluchter van SpiroTech zorgt ervoor dat de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem verwijderd
wordt. Zo verlengt u de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt u de prestaties van uw cv-ketel. Met de automatische ontluchter bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing        maar liefst € 60,- per jaar. 

Kosten voor de automatische ontluchter zijn eenmalig € 135,-. De investering heeft u dus binnen 2 - 4 jaar terugverdiend. De automatische ontluchter kan uitsluitend worden aangeschaft bij het kopen van een nieuwe cv-ketel. De ontluchter is ook samen met de vuilafscheider van Spirotech. Dan betaalt u slechts € 245,- i.p.v. € 280,- en bespaart u op deze onderdelen wel tot € 100,- per jaar aan energiekosten! 

Kies nu een nieuwe cv-ketel en bestel gelijk de vuilafscheider en automatische ontluchter.

 

Voordelen automatische ontluchter

 • 6% minder gasverbruik, wat neer komt op een besparing van € 60,- per jaar

 • Nooit meer uw radiatoren handmatig ontluchten

 • Meer warmtecomfort, radiatoren altijd helemaal warm

 • Verlenging van de levensduur van uw cv-installatie

 • Aanbevolen door ketelfabrikanten en Vereniging Eigen Huis

 

Energie Besparings Advies van KETELPLAN.nl, uw erkende     adviseur.      

Niets is heerlijker dan wonen in een comfortabel huis. Een woning zonder gaten of kieren, die moeiteloos lekker warm wordt. Zodat u niet alleen fijn woont, maar ook nog eens elke maand flink bespaart op uw energierekening. Lijkt u dat ideaal? Ketelplan.nl is aangesloten bij Meer Met Minder en helpt u graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen in uw woning.
 Bent u bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen. Denk aan het aanbrengen van een ventilatiebox die vraaggestuurd is dus niet onnodig ventileert, of het EVOhome systeem wat iedere ruimte in het huis afzonderlijk verwarmt alleen wanneer dat nodig is. Natuurlijk zijn er HR CV ketels in combinatie met slimme thermostaten waarmee u enorm bespaart op energiekosten, is isolatie van groot belang en heeft u zelf invloed om zorgvuldig met energie om te gaan. Wij hebben speciaal opgeleide monteurs die deze systemen snel bij u installeren en u duidelijk uitleggen hoe het werkt.        

Het kostenplaatje.                                      

Ketelplan.nl is aangesloten bij MeerMetMinder en kan u adviseren welke energiebesparende maatregelen voor uw situatie het meest relevant zijn door het maatwerkadviesrapport op te stellen. Een maatwerkadvies kost tussen de € 200,- en € 450,- en is onder andere afhankelijk van de grootte van uw woning. Wilt u ook een maatwerkadvies? Neem dan contact op met Ketelplan.nl.

Het rapport geeft aan wat het officiële Energielabel van uw woning is. Ook geeft het gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is.
Het nemen van energiebesparende maatregelen kost natuurlijk geld. Maar gelukkig zijn er vele subsidie- en financieringsregelingen, waarmee u flinke tegemoetkoming in de kosten kunt krijgen.
Er zijn landelijke regelingen, maar ook provincies en gemeenten zetten regelmatig eigen subsidies op. Via de
Energiesubsidiewijzer ziet u voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt. Let op: subsidieregelingen hebben een beperkte looptijd. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent! Bovendien zijn alle regelingen gebonden aan bepaalde voorwaarden. Controleer deze eerst, voordat u een beslissing neemt. Onze adviseur helpt u hier graag bij.

Wat betekent Meer Met Minder voor u als klant?                                                    

Meer Met Minder staat voor meer kwaliteit van wonen met minder energie en woonlasten. Meer Met Minder ondersteunt woningeigenaren bij het nemen van energiebesparende maatregelen, waardoor het wooncomfort toeneemt en de energierekening daalt. Een huis dat goed geïsoleerd is én goed geventileerd wordt, heeft bijvoorbeeld geen last van vocht of tocht en is makkelijk te verwarmen. Daardoor hoeft er minder energie verbruikt te worden, waardoor de energierekening omlaag gaat. Ketelplan.nl is aangesloten bij MMM. 

De Meer Met Minder-aanbieders hebben een specifieke Meer Met Minder-opleiding gevolgd. Voordat een aanbieder zich Meer Met Minder-aanbieder mag noemen dient hij te voldoen aan een aantal kwaliteitsvoorwaarden. Eén van deze voorwaarden is het hebben van een klachtenprocedure. Indien u een geschil/probleem heeft met Ketelplan.nl, dient u dit bij ons kenbaar te maken zodat het in behandeling genomen kan worden conform de klachtenprocedure. Mochten we er samen niet uit komen, dan kunt u in de meeste gevallen uw geschil aanmelden bij een onafhankelijke geschillencommissie.