• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Cv-ketel onderhoud Arnhem

Voor cv-ketel onderhoud in Arnhem bent u aan het juiste adres bij Ketelplan.nl! Wij zijn gevestigd in Huissen, op nog geen 10 kilometer afstand vanaf Arnhem! Wij werken in veel omliggende plaatsen. Qua werkzaamheden voeren wij onderhoud aan bestaande cv-ketels uit, maar we plaatsen ook hele nieuwe installaties. Wij installeren en onderhouden voornamelijk cv-ketels van de merken Vaillant en Remeha. Ketelplan.nl is Vaillant erkend installateur en voorkeurdealer. Dat betekent dat u ons met een gerust hart in kunt schakelen!

Cv-ketel onderhoud in Arnhem, optimaal genieten van uw CV-ketel

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar lang mee. Hiervoor is tussendoor wel onderhoud nodig. Cv-ketel onderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat de cv-ketel veilig en zuinig het werk blijft doen. Kiest u ervoor om geen onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv-ketel, dan kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Denk bijvoorbeeld aan koolmonoxidelekkage. Een cv-ketel bestaat uit veel verschillende technische componenten. Zonder onderhoud kan er gemakkelijk een storing ontstaan. Veelvoorkomende storingen bij een cv-ketel betreffen het expansievat, de pomp, de elektronische ontsteking, de warmtewisselaar of onderdelen van de brander.

Hoe vaak moet de cv-ketel onderhouden worden?

Veel mensen vragen zich af hoe vaak zij de cv-ketel moeten laten onderhouden. Dit is afhankelijk per fabrikant. Een fabrikant (zoals Vaillant of Remeha) schrijft altijd voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. Bij de meeste ketels is onderhoud om de 2 jaar vereist. Wilt u precies weten wat de gewenste frequentie van onderhoud is? Neem contact met ons op!

Contact met Ketelplan!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw cv ketel onderhoud in Arnhem of omliggende plaatsen? Ketelplan.nl is erkend partner van Vaillant. Behalve het plegen van onderhoud aan cv-ketels, kunt u ons ook inschakelen voor de plaatsing en installatie van een nieuwe cv-ketel. Direct een offerte aanvragen? Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken en per e-mail.