• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Gastenboek

Schrijf een bericht

Geweldige snelle service vakkundig ketel geplaatst zeer vriendelijke monteur
heel beleefd.
Maandag offerte opgevraagd donderdag ketel geplaatst onder zeer gunstige voorwaarden.
Een dikke pluim en zeker aan te raden.
20-1-2015
Ik ben zeer tevreden over de service van Ketelplan. Mijn Ketel begaf het op zondagmorgen. Na een aantal offertes uitgezet te hebben had ik dezelfde middag al een offerte van Ketelplan ontvangen. Bij de keuze werd ik keurig geadviseerd. De ketel kon de volgende dag al geplaatst worden. De installateur, Jonathan, heeft de ketel vlot en zeer bekwaam geplaatst. Helemaal nergens iets op aan te merken, een 10!
Hartelijk dank voor de uitstekende service!
De ketel was op zaterdag door Joop netjes gemonteerd.

Met vriendelijke groet,
Mw. A. te A.
Goedemorgen,
Dank voor de mail, we hebben ondertussen de aanvraag ingediend voor 80 euro korting bij Remeha. Verder willen jullie bedanken voor de snelle service en professionele afhandeling.
Mvg,
Geachte heer en mevr. Brandts,

De leverantie en plaatsing van onze nieuwe ketel is vlot en goed uitgevoerd, helaas bleek onze ketel een storing te hebben, nadat ik telefonisch contact met jullie hierover had opgenomen werd de klacht uitgezet bij Vailliant. Deze was gisterochtend al aanwezig en had de storing snel gevonden en het defecte onderdeel vervangen.
Kortom een ketelstart met een incident, wat echter door jullie vlot en adequaat is opgelost. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Dank voor de snelle handelwijze in deze.

fam. van de Kamp
Ik ben zeer tevreden met de manier waarop Ketelplan mijn oude cv-ketel heeft vervangen. Goed geprijsd, de zeggen wat ze doen en doen wat ze gezegd hebben. Spelen goed in op speciale wensen. Snel gereageerd, goed menselijk contact en technisch prima werk geleverd. Kan geen min-punt bedenken.
Offerte voor een nieuwe Vaillant CV ketel heel snel gemaakt, soepel aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. Plaatsen ook supersnel en vakkundig, inclusief de communicatie.Heel tevreden over deze actie. Nu nog hopen dat en een grote prijs valt op het gratis staatslot!!
Via deze mail wil ik aangeven dat alles perfect is verlopen.
Vanaf het moment dat er iemand langs is geweest, die alles netjes uitlegde.
Tot het moment dat de monteur is geweest om de ketel te installeren.
Nette vriendelijke mensen die weten wat ze doen.
Top !!

    

Contact 


* Deze velden zijn verplicht.


Vermeld a.u.b. duidelijk uw wensen in het bericht vak.

KETELPLAN.nl B.V.     
Geldersehoek 2A
6851 DW HUISSEN
Liever een vrijblijvende offerte? KLIK