• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Samenwerking Kemkens Service

Ook voor GARANTIE, ONDERHOUD en SERVICE kunt U bij Ketelplan.nl terecht.

Dat is bij ons in goede handen, maar toch willen we altijd onze dienstverlening verbeteren. Voor het bieden van garantie en voor onze service en onderhoudsabonnementen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een specialist op dit gebied, namelijk de firma Kemkens. Kemkens staat voor kwaliteit en heeft in heel Nederland een zeer goede en betrouwbare naam op service gebied. U heeft 2 jaar garantie op de installatie en heeft u in deze periode een storing dan belt u direct: 0412-630555.

Als u een contract heeft kunt u zelf online een afspraak inplannen als u dat wenst voor onderhoud afspraken of niet urgente storingen op een dag en tijdstip dat het u goed uitkomt. De storingsmeldingsdienst voor directe hulp is 24/7 bereikbaar op 088-5050330, daar wordt u vriendelijk te woord gestaan en zeer snel geholpen. En belt u voor 21.00 uur dan wordt u bij spoed klachten nog dezelfde dag geholpen.

We zijn blij u deze service te kunnen bieden met collega-bedrijf Kemkens. Zij beschikken over honderden ervaren servicemonteurs in uw regio.

Meer info of een abonnement afsluiten? KLIK

Naar het overzicht

Contact | TEL: 026-3235874


* Deze velden zijn verplicht.


Vermeld a.u.b. duidelijk uw wensen in het bericht vak.

KETELPLAN.nl B.V.     
Geldersehoek 2A
6851 DW HUISSEN
026-3235874

Liever een vrijblijvende offerte? KLIK