• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Het laatste nieuws

Calor Matic 350 NU voor 50 euro !

Geschreven op

Bestel je Calor Matic 350 online voor maar 50 euro ! Verzenden kan ook, dan komt er 6,95 verzendkosten bij. Lees meer »

Nefit waarschuwt voor brandgevaar

Geschreven op

Zie nieuwsitem https://www.rtlnieuws.nl/nederland/nefit-waarschuwt-voor-brandgevaar-bij-cv-ketels van RTL nieuws . Lees meer »

5 jarig bestaan KETELPLAN.nl

Geschreven op

Ketelplan.nl bestaat op 1 mei 5 jaar ! Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Na de start op 1 mei 2011 zijn er in Gelderland, maar ook daar buiten al heel wat CV ketels door ons vervangen. En dat niet alleen, we hebben ons gespecialiseerd in totaal installatiewerk w... Lees meer »

AANBIEDING Spirotech MB3 vuilafscheider

Geschreven op

Vuilfilter met magneetafscheider Moderne ketels en componenten, zoals warmtewisselaars, thermostaatkranen en vloerverwarming zijn gevoelig voor vuil. De energiezuinige pompen in CV-ketels trekken ijzerhoudende deeltjes aan, waardoor ze juist meer energie gaan verbruiken. Lees meer »

Samenwerking Kemkens Service

Geschreven op

Ook voor GARANTIE, ONDERHOUD en SERVICE kunt U bij Ketelplan.nl terecht. Dat is bij ons in goede handen, maar toch willen we altijd onze dienstverlening verbeteren. Voor het bieden van garantie en voor onze service en onderhoudsabonnementen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een spec... Lees meer »Contact | TEL: 026-3235874


* Deze velden zijn verplicht.


Vermeld a.u.b. duidelijk uw wensen in het bericht vak.

KETELPLAN.nl B.V.     
Geldersehoek 2A
6851 DW HUISSEN
026-3235874

Liever een vrijblijvende offerte? KLIK