• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Over Ketelplan

KETELPLAN.nl is een installatiebedrijf met veel branche ervaring in de warmtetechniek. Wij zijn gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem en Nijmegen in Gelderland. Doordat we geen overhead-, overname- en geringe personeelskosten hebben kunnen wij de beste en goedkoopste CV ketel leverancier zijn in Nederland. Wij vinden het belangrijk u onafhankelijk te adviseren en we werken alleen met eigen, ervaren monteurs en installateurs. Wij bieden een uitstekende service en zijn altijd bereikbaar mede daardoor kunnen we snel reageren en installeren. Ervaringen van onze klanten vindt u hier: http://bit.ly/1fsIqMF  of in ons gastenboek.

Hieronder vindt u een korte bedrijfspresentatie van Ketelplan.nl: 

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde
ketelfabrikanten en CV ketel toebehoren
leveranciers. Tot onze partners behoren o.a. Vaillant, Remeha, Nefit, AWB, Intergas en Honeywell. Maar natuurlijk kunt u voor alle merken CV ketels en toebehoren bij ons terecht en zal de prijs altijd zeer concurrerend zijn.

Speerpunten van onze organisatie zijn duurzaamheid en energie besparen. Daarom bieden wij altijd de nieuwste artikelen aan die aan deze punten voldoen.


 

Ketelplan.nl is erkendMeerMetMinderaanbieder en adviseur. Meer Met Minder aanbiedersbeschikken over alle informatie die u nodig heeft om uw woning optimaal energiezuinig te maken. Tevens is Ketelplan.nl VAILLANT V team installateur, een Vaillant ambassadeur, die garant staat voor een uitstekende kwaliteit en service.

       

Ketelplan.nl levert u rechtstreeks HR CV ketels. Ook kunt u kiezen om de ketel te huren of te (short)leasen. Hierover kunt u alles lezen door te klikken op verhuur en lease in het menu. Al vanaf 20.-- euro per maand heeft u een comfortabel verwarmd huis, een heerlijke warme douche en geen omkijken naar of extra kosten aan uw ketel, gedurende 10, 12 of 15 jaren. Wilt u liever een zeer goedkope CV ketel kopen en direct verzekerd zijn van 24/7 service, dan kunt u terecht bij Ketelcomfortplan. Wij leveren ook direct aan ZZP-ers en installatiebedrijven. Informeer naar de prijzen bij grote afnames.
De prijzen die vermeld staan bij verkoop zijn inclusief BTW, standaard montage (aansluitpunten bevinden zich binnen 1 meter vanaf de te plaatsen ketel) en aansluitmateriaal (expansievat, gaskraan, expansievatbeugel, inlaatcombinatie, overstortventiel, vul-aftapkraan en vulslangset), hiermee moet u dus rekening houden als u gaat vergelijken. Let op addertjes onder het gras bij andere bedrijven (geen aansluitmateriaal inbegrepen, geen BTW, hoge installatiekosten, lange wachttijden, betalen voor offertes, service en advies).

   

                                     

LOPENDE ACTIES :     

Vaillant                   NEFIT       

Bel Ketelplan.nl voor informatie of een offerte.
vul het contactformulier in. Bij storingen belt u: 06-51021779