• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Service en Producten

Bij Ketelplan.nl werken alleen gediplomeerde monteurs. Zo weet je zeker dat je nieuwe ketel volgens alle door de fabrikant gestelde voorwaarden wordt gemonteerd. Dat is belangrijk in verband met de garantie die we bieden en je inboedel / opstal verzekering.

Gezien het actuele nieuws inzake slecht onderhouden CV ketels en koolmonoxide vergiftiging is onderhoud door een vakkundige servicemonteur een must. Er vallen steeds meer slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging van verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels (bron NU.nl 06-11-2014)

Onderhoud aan je CV ketel is dus belangrijk, maar dan moet het wel goed gebeuren. De servicemonteur beschikt over de juiste meetapparatuur en vervangt filters e.d en maakt de ketel van binnen grondig schoon.
Wij zijn voor service en onderhoud een samenwerkingsverband aangegaan met Kemkens, een serviceorganisatie met alleen al 100 servicemonteurs in uw regio!

Houdt u er rekening mee dat storingen als gevolg van vervuiling van buitenaf (in het CV systeem) niet vallen onder de (fabrieks)  garantie en onze all in garantie?

Evenals het bijvullen van de ketel en het ontluchten van uw systeem of radiatoren. Zie ook: http://www.ketelplan.nl/servicevoorwaarden

Indien je de CV ketel zelf installeert, kan je voor losse producten ook prima bij Ketelplan.nl terecht. Bij aankoop zonder montage dient direct te worden betaald. Of vooraf overmaken op onze bankrekening. Dat geldt voor particulieren maar ook voor ZZP-ers en bedrijven.

We verkopen Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit ketels, appe
ndages, rookgasmateriaal, radiatoren, thermostaten, leidingwerk,

kortom alles op het gebied van verwarmen. Tegen uiterst lage prijzen. Vraag naar onze prijzen!

De verkoop voorwaarden vind je HIER.

SpiroTrap MB3 vuilafscheider voor cv-installaties

Bestelt u een nieuwe cv-ketel? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.


  Prijs voor de vuilafscheider is € 145,-. De investering heeft u dus binnen 2 - 4 jaar terugverdiend. De vuilafscheider kan uitsluitend worden aangeschaft bij het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel. 
  De vuilafscheider is samen met de ontluchter van Sripotech te bestellen. Dan betaalt u maar € 245,- i.p.v. € 280,- en bespaart u op deze onderdelen wel tot € 100,- per jaar aan energiekosten!  

  Kies nu een nieuwe cv-ketel en bestel gelijk de vuilafscheider en automatische ontluchter.

 SpiroVent automatische ontluchter voor cv-installaties

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel kunt u optioneel een automatische ontluchter aanschaffen. De SpiroVent RV2 ontluchter van SpiroTech zorgt ervoor dat de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem verwijderd wordt. Zo verlengt u de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt u de prestaties van uw cv-ketel. Met de automatische ontluchter bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 60,- per jaar. 

Kosten voor de automatische ontluchter zijn eenmalig € 135,-. De investering heeft u dus binnen 2 - 4 jaar terugverdiend. De automatische ontluchter kan uitsluitend worden aangeschaft bij het kopen van een nieuwe cv-ketel. De ontluchter is ook samen met de vuilafscheider van Spirotech. Dan betaalt u slechts € 245,- i.p.v. € 280,- en bespaart u op deze onderdelen wel tot € 100,- per jaar aan energiekosten! 

Kies nu een nieuwe cv-ketel en bestel gelijk de vuilafscheider en automatische ontluchter.