• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Ventilatie

 

AANBIEDING

Dit voordeelpakket bevat: een energiezuinige CVE, een draadloze bediening, een Eu-voedingskabel, en 4 stuks witte ventilatie ventielen.

NU inclusief montage* € 375,- en als u van deze aanbieding gebruik maakt gelijktijdig met het plaatsen van uw nieuwe CV ketel betaalt u slechts € 325,-.

Wilt u alleen de box (CVE) vervangen, ook dat kan. De kosten hiervan bedragen € 350,- en als u van deze aanbieding gebruik maakt gelijktijdig met het plaatsen van uw nieuwe CV ketel betaalt u slechts € 300,-!

Mechanische ventilatie is een technisch gestuurde luchtregeling voor in de verschillende binnenruimtes. Via het ventilatiesysteem wordt gedurende de hele dag vochtige en/of verontreinigde lucht uit bijvoorbeeld uw badkamer, keuken en toilet afgezogen en zodoende op gecontroleerde wijze naar buiten afgevoerd. Schone buitenlucht komt op natuurlijke wijze via de aanwezige ventilatieroosters uw woning in. De driestandenschakelaar wordt vaak in de keuken en steeds vaker in de badkamer geplaatst, waarbij men keuze heeft tussen laagstand, middenstand en hoogstand. De ventilatie staat dus altijd aan.

Gezonde lucht in huis met mechanische ventilatie

U weet vast de temperatuur in uw huis wel, maar hoe is het gesteld met uw binnenklimaat? In veel woningen is de lucht binnen ongezonder dan buiten. De oplossing is om de lucht in uw woning constant te verversen. In veel woningen is daarom sinds de jaren ’80 een mechanische ventilatie ingebouwd. Is uw box zo'n 12 tot 15 jaar oud, zeker als er in de box nog een wisselstroomventilator zit, slurpt deze onnodig veel energie. Met een nieuwe ventilatie-box kunt u minimaal € 60,- per jaar besparen op uw energiekosten.