• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Honeywell Chronotherm aan/uit

Naar het producten overzicht

€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Honeywell Chronotherm aan/uit
  • Honeywell Chronotherm aan/uit 1
  • Honeywell Chronotherm aan/uit 2
Op voorraad

Honeywell Chronotherm 

De Honeywell Chronotherm CMT907G is de zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor elk 24 V cv-toestel. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft u nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet 's nachts de verwarming uit te zetten. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd bij de CMT907G1003. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

Chronotherm CMT907G

De Honeywell Chronotherm thermostaat heeft een zelflerende aanwarming en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Honeywell hier rekening mee, en zal de verwarming 's morgens iets eerder aanzetten. Ook met de zomer- en wintertijd hoeft geen rekening te worden houden, want op de juiste dag verzet de  Honeywell Chronotherm CMT907G de klok helemaal automatisch.

Met vakantie en vrije dagen kan bij de Honeywell CMT907G met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop kan voor een bepaalde tijd een temperatuur instellen - erg handig voor wanneer een feestje thuis wat langer duurt.

De Honeywell Chronotherm klokthermostaat is een regelaar voor topcomfort, met de vertrouwde kwaliteit.

Specificaties
  • Draadloos:nee