• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Easy Connect Adapter

Naar het producten overzicht

€ 35,00 Inclusief 21% BTW
Easy Connect Adapter
  • Easy Connect Adapter 1
  • Easy Connect Adapter 2
Op voorraad

Easy nu voor iedereen!

Nefit Easy is geschikt voor alle merken cv-toestellen. Met de slimme Easy Connect Adapter kunt u de Nefit Easy thermostaat aansluiten op elke cv-ketel met OpenTherm. OpenTherm is de 'taal' die het meest wordt gebruikt om cv-ketels met de thermostaat te laten communiceren. Daarnaast kunt u Easy Connect ook gebruiken om de Nefit Easy thermostaat te laten werken met oudere Nefit-toestellen (EcomLine/Economy HR-ketels).

Easy Connect, de universele adapter

Heeft u geen recente Nefit cv-ketel en wilt u toch genieten van de slimste thermostaat? Dat kan met Easy Connect. Deze adapter vertaalt het signaal van uw cv-ketel voor optimale communicatie met de Nefit Easy thermostaat. Hiervoor moet uw cv-toestel OpenTherm ondersteunen. Maar ook voor oudere Nefit- en Bosch-toestellen (niet-OpenTherm) is de adapter nodig.

ik heb geen Nefit HR-ketel

Nefit Easy is met Easy Connect Adapter geschikt voor álle andere merken cv-ketels. Voorwaarde is dat uw toestel voorzien is van OpenTherm. Dat is het geval voor de meeste cv-ketels die jonger zijn dan 15 jaar. Raadpleeg de handleiding van uw toestel of de website van de fabrikant om te zien of uw cv-ketel voorzien is van OpenTherm.

Hoe sluit ik de Easy Connect Adapter aan? Bekijk de video HIER

Het aansluiten van de Easy Connect Adapter is relatief eenvoudig. De adapter wordt tussen de cv-ketel en de thermostaat geplaatst. Het handigst is om de adapter in de buurt van uw cv-ketel te monteren. Voor de Easy Connect Adapter is een extra stopcontact vereist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw installateur.

Is Easy geschikt voor mij?

Check in paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.