• Follow Facebook
  • Follow twitter
  • follow linkedin

Remeha ISense rf draadloos

Naar het producten overzicht

€ 325,00 € 299,00 Inclusief 21% BTW
Remeha ISense rf draadloos
Op voorraad

Remeha iSense modulerende draadloze klokthermostaat met RF module

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma's bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

De voordelen van Remeha iSense modulerende draadloze klokthermostaat:
  • Draadloos
  • Overal eenvoudig te plaatsen
  • Handig voor mensen met een open haard

Remeha iSense en Remeha Calenta: de ideale combinatie! 
De Remeha iSense en de Remeha Calenta vormen samen dé ideale combinatie. Niet alleen beschikken ze beide over een groot en duidelijk LCD-scherm met blauw backlight, maar ketel en regelaar communiceren ook daadwerkelijk met elkaar. Dit maakt het mogelijk om vanuit de woonkamer meldingen en informatie af te lezen van de RemehaiSense, bijvoorbeeld dat er water bijgevuld moet worden. Zo maakt Remeha het wel heel gemakkelijk! Wilt u deiSense als weersafhankelijke regelaar gebruiken, dan is het ook nog mogelijk om deze te integreren i­n de Calenta, zodat ketel en regelaar één fraai geheel vormen.

*De Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5 hebben geen buitenvoeleraansluiting, voor weersafhankelijk regelen is bij deze toestellen een gateway nodig.

 

Open film

Eigen BUS-systeem nee 
OpenTherm ja 
Aan/uit nee 
Draadloos ja 
Specificaties
  • Draadloos:ja